BIOGRAFIA ELI
TAUSTATIETOA YRITYKSESTÄ

Musiikkituotanto Potkuhousujen yrittäjä olen minä eli Vesa Tuovinen. Hei vaan kaikille, jotka tulivat lukemaan tätä!

Olen kotoisin Pohjois-Karjalasta ja tarkemmin Lieksasta. Lapsuuteni jälkeen pääsin soitto-oppilaaksi Lahteen armeijan harmaisiin. Olen edelleen Puolustusvoimissa töissä ja nykyinen työpaikkani sijaitsee Maasotakoululla. Asun perheeni kanssa Lappeenrannassa. Perheeseeni kuuluu vaimo ja kolme lasta.

Sain peruskoulutuksen muusikon uralle sotilasmusiikkikoulussa, jonka jälkeen alkoi varsinainen oppiminen muusikoksi eli työnteko Karjalan Sotilassoittokunnassa trumpetistina. Karjalan Sotilassoittokunnassa toimin trumpetistina vuodet 1992 - 2007.

Valmistuin Joensuun Konservatoriosta 1996 musiikkioppilaitoksen opettajaksi. Kymmenen vuoden ajan kiertelin sivutoimisena trumpetinsoiton opettajana ympäri kaunista Pohjois-Karjalaa opettaen trumpetinsoittoa maakunnan musiikkiopistoissa.

1998 -2000 toimin päätoimisena soiton- ja musiikinopettajana synnyinkaupungissani Lieksassa.

Lastenmusiikki, lasten ja nuorten musisointi on ollut aina lähellä sydäntäni. Olen saanut esiintyä lapsille vuosien varrella erilaisissa produktioissa ja olen monesti todennut, että erityisryhmille ja lapsille esiintyminen on ollut minulle kaikkein antoisinta.

Vuosituhannen vaihteessa olimme Lieksassa lasten kanssa menossa esiintymään muistaakseni Ilomantsiin. Kiersimme junioripuhallinorkesterilla lähikunnissa esittämässä "Junnut Jyrää" -konserttia. Olin koonnut muutamasta vanhemmasta soittajasta rock-orkesterin ja sille piti keksiä nimi. En ole varma keksinkö minä vai joku oppilas nimen orkesterille, mutta sen bussimatkan jälkeen seuraavalla keikalla kuulutettiin "Potkuhousut" lavalle.

Palasin Lieksan vuosien jälkeen Karjalan Sotilassoittokuntaan ja siellä aloimme soittaa lastenmusiikkia neljän muun muusikon kanssa. Teetätimme lavasteet, ISOT potkuhousut, sävelsin kappaleita ja ennen kaikkea esiinnyimme lapsille!

Nämä edellä mainitsemani asiat ovat johtaneet siihen, että perustin oman yrityksen ja ryhdyin markkinoimaan Potkuhousun trubaduurikeikkoja. Saas nähdä onko Etelä-Karjalassa kysyntää tämän kaltaiselle lasten kulttuurille!

Musiikkituotanto Potkuhousujen toinen pääartikkeli on trumpetinsoiton opetus. Kerron opetuksesta ja ohjelmapaketeista lisää kotisivujen ohjelma- ja opetussivuilla.

ETUSIVU

BIOGRAFIA

OHJELMAT

OPETUS

TUOTEMYYNTI

TARJOUSPYYNTÖ

YHTEYSTIEDOT

KUVAGALLERIA

LINKIT